RINTALEIKKAUS

Rintaleikkaus on maailman yleisin esteettisen plastiikkakirurgian toimenpide. Rintaleikkauksia tehdään monista syistä. Osa naisista tahtoo muutosta rintojensa alkuperäiseen kokoon tai muotoon. Joillakin naisilla ikääntymismuutokset, raskaudet tai painonvaihtelut ovat vaikuttaneet rintojen ulkonäköön. Joskus rintaleikkauksella korjataan sairauden - esimerkiksi rintasyövän - aiheuttamia muutoksia. 

Rintaleikkaus on laaja käsite, ja rintakirurgiakäsitteen alle mahtuu paljon erilaisia leikkauksia ja leikkaustekniikoita. Erityyppisiä leikkauksia yhdistellään paljon toisiinsa. 

Ennen rintaleikkaukseen hakeutumista on hyvä hankkia tietoa toimenpiteestä. Realistiset odotukset leikkauksesta, toipumisesta ja toimenpiteen lopputuloksesta ovat suunnittelun kulmakivi. Koska rintaleikkaus muuttaa kehon ulkonäköä pysyvästi, leikkaukseen hakeutumista on harkittava tarkoin.

Siirry katsomaan ennen ja jälkeen -kuvia.

Cityklinikan plastiikkakirurgi Riikka Veltheimilla on laaja kokemus sekä esteettisestä että rekonstruktiivisesta rintakirurgiasta. Meiltä saat aina neuvoja ja apua rintojen ulkomuotoon liittyvissä ongelmatilanteissa. Jokainen rintaleikkaus räätälöidään erikseen asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja ruumiinrakenteen pohjalta. Cityklinikan plastiikkakirurgin vastaanotto on paras paikka aloittaa leikkauksen suunnitteleminen, olipa kyse sitten rintojen suurentamisesta, kohotuksesta, pienentämisestä tai erityyppisten rintaleikkausten yhdistämisestä. 

Meille potilasturvallisuus on luovuttamaton arvo. Suomalainen plastiikkakirurgi tiimeineen tekee kaikki leikkaukset Helsingin ydinkeskustassa. Turvallinen ja steriili ympäristö ja yhteinen kieli luovat parhaat olosuhteet onnistuneelle toimenpiteelle.

Siirry hinnastoomme.


Varaa aika maksuttomaan rintakonsultaatioon


Cityklinikka Helsinki

Aleksanterinkatu 21 A (Citykäytävä)
00100 Helsinki
Puh. 0201 777 288


Cityklinikka Turku

Yliopistonkatu 29 C
20100 Turku
Puh. 0201 777 288